VAN VAKFI YÖNETİMİ ERÇİŞ ‘ TE

VAN VAKFI YÖNETİMİ ERÇİŞ ‘ TE. Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri il ziyaretinden sonra ilçe ziyareti ile çalışmalarına devam etti. Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu’ nu makamında ziyaret ederek karşılıkĺı iştişare ettiler.
Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi sayın Metin Dilmaç’ ın organize ettiği programa STK temsilcileri, Banka Müdürleri, Muhtarlar ve işadamları katıldı.Van Vakfı ile Erçiş ilçesi birlikte hangi sosyal sorumluluk projeleri yapabilir konusu görüşüldü.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan