Ziyaretçi Defteri

Bir kayıt göndermek için oturum açın

12 kayıt.
Yakup Yakup nereden Van İstanbul üzerine yazdı 3 Ocak 2018 şu zamanda 8:35 pm
Merhaba. Ben istanbul da okuyan bir vanlıyım. Burs veriyor musunuz ve başvuru tarihi ne zaman. Siteden baktım göremedim. İyi akşamlar.
Burak Burak nereden Van üzerine yazdı 18 Aralık 2017 şu zamanda 5:55 pm
Burs basvurusu ne zaman?
Rumeysa Rumeysa nereden Sivas üzerine yazdı 4 Kasım 2017 şu zamanda 2:32 pm
Merhaba Vanlıyım ve Cumhuriyet Üniversitesinde okuyorum burs başvurusu yapamadım e-mail adresimi bıraktım bana yardımcı olur musunuz?
Murat alma Murat alma nereden Mersin üzerine yazdı 24 Ekim 2017 şu zamanda 11:11 pm
Burs başvurusu yapmıştık çok uzun bi zamandır bekliyoruz sonuçlar ne zaman açıklanıyor acaba?
özcan deniz özcan deniz nereden izmir üzerine yazdı 21 Ekim 2017 şu zamanda 9:44 pm
Burs sonuclari nezaman aciklanacak
Veli Çelik Veli Çelik nereden Ankara üzerine yazdı 21 Ekim 2017 şu zamanda 4:56 pm
Merhaba. Burs başvurusunda bulundum; ancak bursun ne zaman ve nasıl açıklanacağı ile ilgili bilgi yok. Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Bedirhan Bedirhan nereden Antalya üzerine yazdı 21 Ekim 2017 şu zamanda 2:38 am
Antalyada okuyorum açılan şubeniz dikkatimi çekti nasıl ulaşabilirim size veya şubeye?
Sedat GÜMÜŞ Sedat GÜMÜŞ nereden van üzerine yazdı 19 Ekim 2017 şu zamanda 2:54 pm
van vakfı bursuna başvurdum sonuçlar ne zaman açıklanıyor ve ulaşabileceğim bir e posta adresi lazım
Bilal Turan Bilal Turan nereden İstanbul üzerine yazdı 29 Mart 2017 şu zamanda 1:41 pm
Van'ımız için yaptığınız çalışmalar takdire şayan. En son yapılan Van kahvaltısı rekoru bizi dünya çapında gururlandırdı. En büyük Van.
Cafer Kurtcebe Cafer Kurtcebe nereden İstanbul üzerine yazdı 29 Mart 2017 şu zamanda 1:40 pm
Öğrencilik hayatım boyunca beni destekleyen ve üzerimde çok büyük desteği olan Van vakfı yöneticilerine yürekten teşekkürlerimiz sumarım.
Süleyman Kozan Süleyman Kozan nereden İstanbul üzerine yazdı 29 Mart 2017 şu zamanda 1:39 pm
Vakıf siteleri içirisinde gördüğüm en başarılı site. Yenilikçi duruşunuz ve teknolojiyi böyle güzel kullanmanız bizlere gerçekten gurur verdi.
Ahmet Bilici Ahmet Bilici nereden Van üzerine yazdı 29 Mart 2017 şu zamanda 1:37 pm
Merhabalar Van vakfı, bu güzel hizmetleriniz ve Van için yaptıklarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.