20 C
Ana Sayfa Duyurular Van Vakfı Yönetiminden Erciş’e çıkarma

Van Vakfı Yönetiminden Erciş’e çıkarma

Van Vakfı Yönetiminden Erciş’e çıkarma

Van Vakfı Nizamettin Ağar Başkanlığı’nda, Erciş Kaymakamı Nuri Mehmet Beyoğlu’nu ziyaret ederek, Vakıf olarak yapacakları konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde güven tazeleyen mevcut Başkan Nizamettin Ağar, Van şehri merkezindeki temaslarından sonra, Van’ın en büyük ilçesi olan Erciş ilçesini de ziyaret ederek, kaymakam Nuri Mehmet Beyoğlu ile önemli konular üzerinde görüşmeler sağladı.

Nizamettin Ağar Başkanlığından yapılan ziyaretler, Van Vakfının gelecekteki yol haritası anlamında önemli olduğu söylendi. Erciş Kaymakamlığı ziyaretinde, STK temsilcileri, Muhtarlar ve önemi işadamları ile görüşme yapabilme imkanı sağlandı.

Van Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Metin Dilmaç tarafından organize edilen, ziyaret bir çok açıdan çok büyük önem arz ettiği belirtildi.

Özellikle sosyal sorumluluk projeler üzerinde görüş alışverişinin yapıldığı toplantılarda, Van Vakfının İstanbul’da yaptığı ve yapacakları faaliyetler ele alındı.