Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubemizin 6. Olağan

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubemizin 6. Olağan Kongresi Başkan Vekili Sn. Emir Gündal’ın Sahibi Olduğu Khan Otelinde Yapılmıştır. Şubemizin Başkanı Sn. Ayhan Yıldırım Açılış Konuşmasında “Önceliğimiz Antalya’da Bulunan Vanlı Hemşerilerimizin Birlik, Beraberliği İçin Çalıştıklarını Ve 75 Vanlı Öğrencimize Burs Sağladıklarını” Belirtmiş Ardından Kongreye Katılan Van Kültür Ve Dayanışma Vakfı Başkanı Sn. Av. Suat  Narin Bey’e, Başkan Vekili Sn. Mehmet Tepe Ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Hüsamettin Ağar’a Kongreye Katılmalarından Dolayı Teşekkür Etmiştir.

Van Vakfı Başkanımız Sn. Av. Suat Narin Yapmış Olduğu Konuşmada Vakfımız Hakkında Bilgi Vererek Antalya Şubemizin Çalışmalarından Dolayı Kendilerine Teşekkür Etmiştir. Yapılan Kongre Seçiminde Sn. Ayhan Yıldırım Bey Seçilmiş Ve Kendisinin Başkanlığında Yeni Yönetim Kurulu 2 nci kez güven tazeliyerek göreve Başlamıştır

Van Kültür Ve Dayanışma Vakfı Olarak Tekrar Sn. Ayhan Yıldırımı Tebrik Eder, Vanlı Bütün Hemşerilerimize Hayırlı Olmasını Dileriz