Van Kültür ve Dayanışma Vakfı seçime gidiyor

0
1528

İSTANBUL,(DHA)- VAN Kültür ve Dayanışma Vakfı 18 Aralıkta yeni yönetimini belirlemek üzere seçime gidiyor. Merhum Celalettin Tüfekçi’nin önderliğinde, başta İstanbul’da eğitim gören Vanlı öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak, burs vermek ve yurt imkanı sağlamak için 1993 yılında kurulan Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, yeni yönetimini belirlemek üzere 18 Aralık’ta iki adayın yarışacağı listelerle genel kurula gidiyor.

“YÖNETİM DEĞİŞİKLİ ŞART”

Van Vakfı’nın güçlü ve istikrarlı projeler ve hizmetler üretebilmesi için yönetimde değişimin zamanının geldiğine değinen Van Vakfı Yeni Oluşum Gurubu İstanbul Rescate Oteli’nde tanışma toplantısı düzenledi. Yaklaşık 300 kişinin eşleriyle katıldığı toplantıda söz alan konuşmacılar çeşitli öneri ve eleştirilerini dile getirdiler.

“TÜM VANLILARI VAN VAKFI ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİRECEĞİZ”

Van Vakfı’nda kurumsallaşmaya yönelik çalışmalar başlatacaklarını dile getiren Yeni Oluşum Grubu Başkanı Nizamettin Ağar, “Ekip çalışmasına ve kalıcı eserlere öncelik vereceğiz. Vanlılar arasında birlikteliğin güçlü şekilde tesis edileceği, yeni döneminde, tüm iletişim kanallarının sonuna kadar açık tutularak ülke genelindeki tüm Vanlılarla sürekli irtibat halinde olunacağı, bir nedenle Van Vakfına küsen, gönül koyan, tüm Vanlıların tekrar Van Vakfı’na kazandırılacağı ve Vakıf çatısı altında bir araya getirilerek birleştireceğiz” dedi.

“ÇOK OLUMLU İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Teşekkür konuşması yapan Nizamettin Ağar, “Van Vakfı öğrenci yurtları hakkında çok olumlu işlere imza atacağız. Vanlı iş adamalarından çok güçlü bağış sözü aldık ve vakfın bugüne kadar yapamadıklarını Yeni Oluşum Gurubu Başkanı ve yönetim kurulu olarak gerçekleştireceğiz bu yüzden göreve talibiz” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here