Ziyaretçi Defterine Siz de Bir Mesaj Yazın !

Lütfen zorunlu alanları doldurun !
14 entries.
Yakup Yakup from Van İstanbul wrote on 3 Ocak 2018 at 8:35 pm:
Merhaba. Ben istanbul da okuyan bir vanlıyım. Burs veriyor musunuz ve başvuru tarihi ne zaman. Siteden baktım göremedim. İyi akşamlar.
Burak Burak from Van wrote on 18 Aralık 2017 at 5:55 pm:
Burs basvurusu ne zaman?
sad sad from Ankara wrote on 11 Aralık 2017 at 10:25 pm:
siz yaşıyonuz mu?
Murat Murat from Mersin wrote on 13 Kasım 2017 at 3:52 am:
Bursa çok ihtiyacım vardı ve bende buraya başvurdum ve ümitliydim ne yazıkki hiçbir sonuç yok sadece istanbulda değil başka yerlerde okuyan vanlı öğrencileride görün
Rumeysa Rumeysa from Sivas wrote on 4 Kasım 2017 at 2:32 pm:
Merhaba Vanlıyım ve Cumhuriyet Üniversitesinde okuyorum burs başvurusu yapamadım e-mail adresimi bıraktım bana yardımcı olur musunuz?
Murat alma Murat alma from Mersin wrote on 24 Ekim 2017 at 11:11 pm:
Burs başvurusu yapmıştık çok uzun bi zamandır bekliyoruz sonuçlar ne zaman açıklanıyor acaba?
özcan deniz özcan deniz from izmir wrote on 21 Ekim 2017 at 9:44 pm:
Burs sonuclari nezaman aciklanacak
Veli Çelik Veli Çelik from Ankara wrote on 21 Ekim 2017 at 4:56 pm:
Merhaba. Burs başvurusunda bulundum; ancak bursun ne zaman ve nasıl açıklanacağı ile ilgili bilgi yok. Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Bedirhan Bedirhan from Antalya wrote on 21 Ekim 2017 at 2:38 am:
Antalyada okuyorum açılan şubeniz dikkatimi çekti nasıl ulaşabilirim size veya şubeye?
Sedat GÜMÜŞ Sedat GÜMÜŞ from van wrote on 19 Ekim 2017 at 2:54 pm:
van vakfı bursuna başvurdum sonuçlar ne zaman açıklanıyor ve ulaşabileceğim bir e posta adresi lazım
Bilal Turan Bilal Turan from İstanbul wrote on 29 Mart 2017 at 1:41 pm:
Van'ımız için yaptığınız çalışmalar takdire şayan. En son yapılan Van kahvaltısı rekoru bizi dünya çapında gururlandırdı. En büyük Van.
Cafer Kurtcebe Cafer Kurtcebe from İstanbul wrote on 29 Mart 2017 at 1:40 pm:
Öğrencilik hayatım boyunca beni destekleyen ve üzerimde çok büyük desteği olan Van vakfı yöneticilerine yürekten teşekkürlerimiz sumarım.
Süleyman Kozan Süleyman Kozan from İstanbul wrote on 29 Mart 2017 at 1:39 pm:
Vakıf siteleri içirisinde gördüğüm en başarılı site. Yenilikçi duruşunuz ve teknolojiyi böyle güzel kullanmanız bizlere gerçekten gurur verdi.
Ahmet Bilici Ahmet Bilici from Van wrote on 29 Mart 2017 at 1:37 pm:
Merhabalar Van vakfı, bu güzel hizmetleriniz ve Van için yaptıklarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.