Vanlılar İstanbul’da buluşacak

2051

Haberler > Bölgeler Haberleri > Karadeniz – Doğu Anadolu Haberleri > Vanlılar

İstanbul’da buluşacak  Vanlılar İstanbul’da buluşacak

Van Vakfı ve Van Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği tanıtım günleri, 27 Eylül-30 Eylül tarihlerinde Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek.
Giriş Tarihi: 13.7.2018 19:35

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu, yaptığı son toplantıda önemli bir karar aldı. Buna göre 27 Eylül-30 Eylül tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da Van Tanıtım Günleri yapılacak. Van Valiliği ile yapılacak işbirliği ile Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı olması nedeniyle düzenlenecek etkinlik, Vanlıları İstanbul’da bir araya getirirken, bölgenin, yemeklerinden oyunlarına, el sanatlarından turistik yerlerine kadar Van’a ait ne varsa A’dan Z’ye tanıtılacak.
İstanbul’da yaşayan Vanlıları bir aray getirecek bu etkinlik, Vanlı olmayanlara da bölgenin tanıtımı açısından önemli orgarizasyon olacak.
Etkinlikte sanatçısından, devletin önemli kademelerinde görev alan bürokratlarına ve iş adamlarına kadar Van şehrinin ileri gelenleri ile buluşacak.

Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar

YÖNETİMDE KİMLER VAR?
İstanbul Kadıköy’de bulunan Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Nizamettin Ağar
Bedrettin Gökçenay
Suat Narin
Mehmet Tepe
Hatice Şule Gökırmak
Ceren Kubilay
Oğuzhan Demir
Hasan Aydinç
Hamdullah Sevli
Süleyman Dilmaç
Ekrem Elalmaç

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here