Van Valiliği ve Van Vakfımızın Yaklaşık Üç Aylık Çalışmalar Sonucu Trabzon Platformu İle Yürütülen Çalışmalar Sonuçlandı

Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Van Vakfımız Genel Sekreteri Hatice Şule Gökırmak, Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk, SBK Holding ve beraberindekiler, eğitime katkı amaçlı kırtasiye, çanta, ayakkabı ve değişik malzemelerden oluşan 2000 çocuğa bağışlanan yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı.

Emeği Geçen Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk, SBK Holding Van’ımıza Verdikleri Destek ve Değerden Dolayı Ayrı Ayrı şükranlarımızı Sunuyoruz.

Bu Anlamlı Yardımlaşama görevini Aşkla Şevkle Yapan Van Vakfımız Genel Sekreteri Hatice Şule Gökırmak Yönetim Kurulu Olarak Şükranlarımız Sunuyoruz.

Van Vakfı Yönetim Kurulu