Van Vakfı’ndan Vanspor’a İstanbul’da sürpriz ziyaret

TFF 3. Lig 1’inci grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’a bugün oynayacağı maç öncesi Van Vakfı tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve bugün deplasmanda Kartalspor’a konuk olacak olan Van Büyükşehir Belediyespor’a, Van Vakfı yöneticileri tarafından bir ziyret gerçekleştirildi.

Takımın konakladığı otelde kulüp yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile bir araya gelen Vanlı işadamalrı ve Van Vakfı yönetimi, ardından kulüp yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ile birlikte yemek yedi.

YİĞİT: BİRLİKTE TAKIMA HİZMET EDECEĞİZ
Yenilen yemeğin ardından takımın durumu ve genel bilgiler hakkında bilgiler veren Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yiğit, “Her nerede olursak olalım ortak paydamız Vanspor’dur. Bizler Van’da sizler ise İstanbul’da takımımızın başarısı için hizmet edeceğiz.” Dedi. Yiğit bu birlik mesajının ardından tüm Vanlıları takımı sahiplenmeye davet etti.

AĞAR:KATKI SUNMAYA HAZIRIZ
Yapılan ziyaret ve yenilen yemeğin ardından konuşan Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar şunları dile getirdi: “Vanspor bizim için de önemlidir. Buradan bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya, Vanspor için üzerimize ne gerekiyorsa ve ne düşüyorsa üstlenmeye, katkı sunmaya hazırız.”

Ağar ve işadamları da birlik ve beraberlik mesajlarının ardında, kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolculara oynayacakları maç için başarı temennisinde bulundu.

Kartalspor ile Van Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Önceki İçerikVAN VAKFI VAN’I DİNLEDİ!
Sonraki İçerikHELİSE