Van Vakfımızın Antalya Şubesi Tarafından Düzenlenen İftar Yemeği Büyük İlgi Gördü

Van Vakfımızın Antalya Şubesi Tarafından Düzenlenen İftar Yemeğine Vakıf Başkanımız Sn. Nizamettin Ağar ve Yönetimi Katılarak Van Vakfımızın Antalya Şubesinin Etkinliklerini ve Faaliyetlerini Yakından Takip Ederek Takdire Şayan ve Antalya’da ki Van’lıların Birliği ve Beraberliği İçin Her Şeye Göğüs Gerdiklerini Başarıların Devamını Dileyerek Her Zaman Yanlarında Olacaklarını Dile Getirdi.

İftarın Ardından Konuşan Van Kültürve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Hulki Tuncer, Ramazan Ayının Birlik ve Beraberlik Manası Taşıdığını Söyledi. Birlik İçerisinde Yenilen Lokmaların Daha Anlamlı Olduğunu Belirten Tuncer, Antalya’da Yaşayan Vanlılar Olarak Her Zaman Kardeşçe Bir Arada Olduklarını Vurguladı.

Van ve Antalya Yani Antalya Gönüllülerini, Dostlarını ve Antalya’nın Değerli İsimlerini Buluşturan Kardeşlik İftarına Yoğun Katılımdan Dolayı Misafirlere Teşekkür Eden Tuncer ” Türkiye’nin Güzel İnsanlarının Farklılıklarıyla Birlik Beraberlik İçinde Antalya’da İftar Sofrası Etrafından Buluşmaları Heyecan ve Mutluluk Vericidir. Van Vakfı’nın Antalya’da Önemli Etkinlik ve Hizmetlere İmza Atmış ve Atmaya Devam Etmektedir.  Van Vakfı’nın Olduğu Yerde Birlik, Beraberlik, Kardeşlik, Huzur, Başarı, Eğitimin, Çalışma ve Güç Birliği Var.  Değerli Misafirlerimize, Antalyalı Dostlarımıza, Değerli Vanlı Hemşehrilerimize Katılımlarımdan Dolayı Teşekkür Ederim” Dedi.