VAN VAKFI YÖNETİMİ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
İstanbul Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ile birlikte Van’a gelen Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri kentteki ziyaretlerini tamamlayarak Van’dan ayrıldı.
Van Haber Haberi

Vansesi Haber Merkezi

Van Vakfı Yönetim Kurulu, Başkan Nizamettin Ağar ile birlikte geldiği Van’da Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu’nu ziyaret ederek vakfın çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Vanlıların sivil toplum hayatının en köklü kuruluşlarından, İstanbul’da yüksek öğrenim gören başarılı öğrencilere burs vererek destek olmak, Vanlılar ve Van dostları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, Van’ın tarihi ve kültürünü korumak ve tanıtmak, sosyal yardımlar gerçekleştirmek, kültür, sanat ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmek amacıyla 1993 yılında merhum Celalettin Tüfekçi öncülüğünde kurulan Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ve beraberindeki 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri Van ve Erciş’te ziyaretlerde bulundu. Vakıf yönetimi ziyaretlerinde 2020 yılı içinde gerçekleştirmeyi planladığı kültürel ve sosyal etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dilmaç’ın organize ettiği ziyaret programında Erciş STK temsilcileri, Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı, Şoförler Cemiyeti Başkanı, Kahveciler ve Berberler Odası Başkanı, Bakkallar Odası Başkanı, Pancar Birlik Kooperatif Başkanı, Banka Müdürleri, Muhtarlar ve işadamları katıldı.