Van Vakfımızdan Müjde

Van Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte aldığı kararla Eylül ayı içerisinde Van Vakfının ev sahipliğinde İstanbul Yenikapı da düzenlenecek olan Van Günleri’nin müjdesini verdi.

Van valiliğini ziyareti için planlanan program için Van’a giden Van Vakfımızın Başkanı Nizamettin Ağar ve yönetim kurulu üyeleri Van’a müjde verdi. Van Valisi Murat Zorluoğlu verilen müjde üzerine Van Vakfı başkanı Nizamettin Ağar’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek İstanbul’da düzenlenecek “Van Günleri’nin Van’ın tanıtımı açısından oldukça yararlı olacağını belirterek, Valiliğin ilçe kaymakamları ile birlikte gereken her türlü desteği vereceğini vurguladı. Zorluoğlu, Valilik başkanlığında bir çalışma komisyonu oluşturulmasını istedi. Konuyla ilgili Vakıf başkanı Nizamettin Ağar, koordinasyon kurulunun oluşturulması için sabah saatlerinde Vali Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı bir kahvaltı programı düzenledi.

BAK HELE BAK’TA TOPLANTI

Sabah saatlerinde Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında Bak hele bak Yusuf Konak’ta gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar, Van Vakfı Başkan Yardımcısı İş Adamı Bedrettin Gökçenay, Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Cenap Tuncer, Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Suat Tunç, İş Adamı Mehmet Tuncil, İş Adamı Nihat Şevli, Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ katıldı.

VAN’IN TANITIMINA DESTEK

Toplantıda Van Vakfının İstanbul Yenikapı’da eylül ayında düzenleyeceği Van Günleri’nin Van’ın tanıtımı açısından oldukça önemli olduğuna değinen Van Valisi Murat Zorluoğlu Valilik olarak, Belediye ve ilçe kaymakamlıkları ile birlikte Van’ın etkin tanıtımının İstanbul’da başarılı bir şekilde yapılması için Van Vakfı’na her türlü desteği vereceklerini söyleyerek Salı günü ilçe kaymakamlarının da katılacağı daha ayrıntılı bir koordinasyon toplantısı için Vali yardımcısı Sinan Aslan’ı çalışma yapmak üzere görevlendirdi. Güzel bir sohbet havasında geçen toplantı Salı günü tekrar toplanmak üzere yapılan Van kahvaltısıyla birlikte sona erdi.