Müjde Van Vakfımız Artık Kendi Yerinde

Van Vakfı Yönetimi Olarak Genel Kurulda Siz Değerli Van’lılarımıza Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyor ve Bu Mutluluğumuzu Sizlerle Paylaşmaktan Onur Duyuyoruz. Van Vakfımızın Genel Merkez Ofisimizin Bu Gün Tapusunu Aldık.Hepimize Hayırlı Olsun.

Katkıda Bulunan Vakıf Başkanımız Sn. Nizamettin Ağar, Sn. Av. Suat Narin,Sn. Mehmet Avcı, Sn. Mehmet Tepe, Sn. Necmettin Tüfekçi,  Sn. Prof.Dr. Hamdullah Şevli, Sn. Haşmet Akşener, Sn. Suat Tunç, Sn. Ekrem Eralmaç ve Özalp – Saray Derneği Yönetimine Ayrı Ayrı Teşekkür Eder Saygılarımızı Sunarız. Van Vakfı Yönetim Kurulu